Van modellen tot modeontwerpers bij eigen label

Gepubliceerd door Vincent op

Wanneer je aan de Nederlandse cultuur denkt, dan springen er al gauw stroopwafels en poffertjes in je gedachten. Daarnaast denk je waarschijnlijk gelijk aan onze gierigheid als land, maar wij Nederlanders staan ook bekend om ons ondernemerschap. Binnen diverse vakgebieden zijn er wel Nederlandse ondernemers te vinden die graag hun best doen en proberen alles eruit te halen wat erin zit. Een goed, hedendaags voorbeeld van dit typisch Nederlands ondernemerschap is de tweeling Reinders. Zij begonnen allebei als model en hebben inmiddels een eigen modelabel dat enorm populair is!

Julie en Marie Reinders

Modehuizen zijn altijd op zoek naar modellen die iets bijzonders hebben. De Nederlandse tweeling Julie en Marie Reinders zat door hun identieke uiterlijk hierdoor gelijk goed. Hierdoor konden merken namelijk in één klap een item in verschillende uitvoeringen of kleuren laten zien. Bovendien waren de meiden altijd erg gezellig op de set. Van nature was de tweeling altijd al geïnteresseerd in de modewereld. Daarom besloten zijn na een wat jaren model te zijn geweest om voor zichzelf te beginnen. Hierdoor werd in 2009 het merk Reinders opgericht door de zussen Julie en Marie. Ze vonden het namelijk een perfect moment om ook de andere kant van de modewereld te ontdekken: de zussen Reinders waren klaar om hun debuut te maken als ontwerpers! 

Niets is te gek

Nu ben jij natuurlijk wel benieuwd wat voor kleding de zussen Reinders inmiddels al 10 jaar ontwerpen. Wanneer je reviews op zoekt over dit Nederlandse kledingmerk, dan kom je al gauw de volgende omschrijvingen tegen: hip en toffe kleding, comfortabel en stijlvol, opvallende kleuren en ook alles daarbuiten. Kortom, niets is te gek voor de tweeling. Bovendien maken ze niet alleen super gave kleding voor volwassenen. De meiden hebben ook aan de kleinere fashion liefhebbers onder ons gedacht. Hierdoor kun je jouw zusje dezelfde outfit aantrekken als jou. Hoe schattig is dat?! 

Ook nieuwsgierig?

Ben je inmiddels ook geïnteresseerd in dit merk? Je kunt de kleding van Reinders eenvoudig online vinden. Ik heb zelf zojuist al een paar stijlvolle items besteld en ik ben erg benieuwd hoe ze zullen bevallen. Mijn Reinders kleding heb ik gekocht bij Winkelstraat. Klik op de link om naar deze webshop te gaan en je belandt tevens gelijk bij hun assortiment aan Reinders kleding. Laat me trouwens ook weten hoe de kleding jou bevalt! Ik hoor graag wat jullie ervaringen en meningen zijn over dit Nederlandse modelabel.

Categorieën: Blog