Tips

Genieten van kunst en cultuur

Zoals de naam van mijn blog suggereert, ben ik gek op alles dat met kunst en cultuur te maken heeft. Uiteraard heb ik ook gewoon een 9 to 5 job, dus kan ik niet zomaar weken of maanden vakantie boeken. Wat ik graag doe om toch optimaal te kunnen genieten van kunst en cultuur? Een stedentrip! Mijn eerst volgende vakantie is een stedentrip Milaan. Ik boek mijn stedentrips altijd bij Bebsy. De website is prettig te gebruiken en je kan jouw ideale vakantie helemaal naar wens samenstellen. Klik gerust op de link voor meer informatie.

Om al die pracht en praal vast te leggen, neem ik altijd een goede camera mee. Afhankelijk van de vakantie of de stedentrip heb ik een favoriet exemplaar. Zo is mijn camera voor een korte vakantie compact en gemakkelijk in gebruik. Verblijf ik voor een lange periode ergens? Dan neem ik mijn professionele spiegelreflexcamera mee. Wat voor camera neem jij mee op reis? Ik hoor het graag! Misschien heb jij nog een interessante suggestie voor mij.

Bedrijfscultuur

Uiteraard werk ik ook naast het bloggen. Ik ben nog niet z’n grote speler dat ik hier al mijn geld mee kan verdienen. In het dagelijks leven vind je mij op kantoor. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het managen van klanten, opzetten van evenementen en het organiseren van meetings. Ben jij bijvoorbeeld nog op zoek naar een goede vergaderlocatie om de toekomst plannen te bespreken? Bekijk het uitgebreide aanbod op Onemeeting.com! Die website is een van mijn favorieten om dit soort zaken snel en goed geregeld te hebben.