Een congreslocatie Amsterdam heeft u zo gevonden!

Gepubliceerd door Vincent op

Wanneer u naar een congres toe gaat of wanneer u zelf een congres organiseert, is niets zo fijn als een congreslocatie die makkelijk te vinden is. Een congreslocatie Amsterdam is dan ook makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

De mooiste congreslocatie Amsterdam in een paar woorden

De beste congreslocatie Amsterdam heeft uiteraard een goede ligging en is makkelijk bereikbaar. Maar een congreslocatie in Amsterdam is vaak ook een unieke locatie. Soms is het een gloednieuw gebouw en soms is het een heel oud gebouw dat is omgebouwd tot een gloednieuwe locatie. Dit geeft een unieke sfeer die u nergens anders zult vinden. Hier volgen een aantal voorbeelden van congreslocaties in Amsterdam die zo uniek zijn.

Conservatorium in Amsterdam

Deze locatie is een luxe vijfsterrenhotel dat in het midden van Amsterdam ligt. Midden in het culturele hart van de stad en vlakbij de prachtige luxueuze winkelstraat P. C. Hooftstraat. Het hotel heeft een perfecte synergie gekregen door de creatie van een modern design en de historische architectuur. Ook zijn er meerdere kleine details die verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw. Dit hotel heeft een aantal vergader- en congreszalen, waarvan de grootste zaal 120 gasten kan verwelkomen.

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Een geweldige congreslocatie Amsterdam is Koninklijk Instituut van de Tropen. Het gebouw heeft een historie die terug gaat naar de koloniale tijd. Dit is dan ook goed terug te zien in de details van het gebouw. Deze locatie heeft alles in huis om elk congres tot een succes te leiden. Hier kunnen grote en kleine congressen gehouden worden, de grootte van de zalen variëren van 32 tot 600 personen. Hierin kan ook nog gecombineerd worden, zo kunnen zalen samen of afzonderlijk gereserveerd worden. Zo is koninklijk instituut voor de tropen dus een congreslocatie waar iedereen met zijn of haar congres terecht kan.

Studio’s Aalsmeer

Dit is een congreslocatie die ook, net zoals de bovenstaande locaties, een rijke geschiedenis heeft. Ooit is deze locatie begonnen als een veilinghuis voor bloemen, wat later veranderde in een nationaal monument waar Joop van den Ende zijn televisiestudio’s huisvestte. Vandaag de dag is het één van de meest unieke locaties in Nederland, waar iedereen terecht kan op het gebied van live communicatie en evenementen. In Studio’s Aalsmeer zijn verschillende soorten zalen, die allemaal kunnen beschikken over catering. Dit geeft een smaakvolle betekenis aan de locaties, er kan zelfs rekening gehouden worden met voorkeuren voor vegetarische en biologische gerechten.

Categorieën: Blog